Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/oizvijez/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-template-loader.php on line 195
ZIMOVANJE 2019 | oizvijezda | Odred izviđača Zvijezda Vareš

DANI PRIJATELJSTVA 2018

ZIMSKE RADOSTI 2019

20. ožujka 2019. Comments (0) Nekategorizirano

ZIMOVANJE 2019

  • Zimovanje „Budoželje 2019.“ je iza nas !!!
    U periodu od 06.01.2019. do 09.01.2019. odred izviđača „Zvijezda“ Vareš je organizirao zimovanje na planinarskom domu Budoželje. Na zimovanju je bilo 23 djece uzrasta od 6 – 16 godina u pratnji brđana. Napokon smo dočekali da nas vrijeme posluži, jer je bilo puno snijega, a temperatura je, iako stalno u minusu, bila podnošljiva. Idealni uvjeti za provođenje izviđačkih aktivnosti na otvorenom ( Mala izviđačka olimpijada, pronalazak izgubljenog blaga, pravljenje Snješka Bijelića , „uvali“ Vesnu i načelnice u snijeg-jedna od djeci najzanimljivijih disciplina, te urnebesno spuštanje niz cestu na najlonskim vrećama.
  • Ovu zadnju aktivnost bi Red Bull trebao uvrstiti u svoje extremne sportove). U samom domu su se u popodnevnim i večernjim satima odvijale dječje radionice a poslije večere KZP (kulturno- zabavni program). Na zimovanju su nastale i četiri nove izviđačke pjesme. Autori teksta i muzike su bila sama djeca. To nam omogućava da uz sitnu doradu“ ljudi od struke“ imamo materijal za predstojeći Svetosavski festival u Beogradu. A naša mala pčelica Lorena je dala obećanje i dobila svoj prvi let.
  • Planinarski dom na Budoželju je zadovoljavao sve kriterije ugodnog boravka čemu je doprinjela susretljivost i gostoprimljivost domara , Ramiza Čive, koji nam je bio na usluzi 24 sata. Za hranu i kuhanje su bili zaduženi Meliha Parić i Igor Hinger, koji su bili na visini zadatka. Naše načelnice ( Iman Džafo, Iva Kuhar, Emina Ahmedović i Ema Hinger), uz svesrdnu pomoć Vesne Hinger i Murisa Parića, su bile zadužene za provođenje Programa zimovanja.
  • Ovom prilikom želimo se zahvaliti i roditeljima koji su nam pomogli oko prijevoza i kuhanja a to su: Muhidin i Indira Beganović, Ermin i Erdina Džido, Amela i Damir Ahmedović, Fadil Kadrić, Dragan Malbašić, Mirza i Denisa Džafo, te naši brđani: Amir i Maja Ajanović, Mirza Imamagić, Sanjin Babović, Maja Berberović i Senada Parić.
  • Izviđački pozdrav Z-D-R-A-V-O !!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/oizvijez/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /home/oizvijez/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /home/oizvijez/public_html/wp-includes/plugin.php(208): WP_Hook->apply_filters('', Array) #2 /home/oizvijez/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #3 /home/oizvijez/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #4 /home/oizvijez/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #5 /home/oizvijez/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #6 /home/oizvijez/public_html/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array) #7 /home/oizvijez/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-depe in /home/oizvijez/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388